Losse plaat houten lichtbak

 

Heb je in het verleden een lichtbak gekocht of gekregen van De LichtbakkenGriet en wil je graag een nieuwe tekst of quote? Dan kun je bij mij een losse plaat, ook wel een wisselplaat, bestellen. Let er wel op dat je de juiste maat bestelt. Het zou jammer zijn als de plaat niet past. De houten lichtbakken zijn er in de maten 36 x 12 cm en 36 x 20 cm. Check dus eerst de maat van je huidige lichtbak voordat je een nieuwe plaat koopt. Ik krijg ook regelmatig de vraag of het mogelijk is om een lichtbox te bestellen met twee of meer verschillende platen. Dat kan natuurlijk. Kies eerst een lichtbak en vervolgens de extra plaat/platen.

Wil je een lichtbox met meerdere losse platen met eigen ontwerp of logo?

Het is ook mogelijk om een lichtbox te bestellen met twee of meer losse platen met eigen ontwerp of logo. Stuur mij dan een mail met jouw wensen of eigen ontwerp naar info@delichtbakkengriet.nl. Jij krijgt binnen 48 uur een voorbeeld van jouw persoonlijke lichtbox en losse platen. Na akkoord van dit ontwerp ga ik de lichtbak en de lossen platen maken en heb je de producten binnen 4 werkdagen in huis. 

 

Let op! Het ontwerp moet van goede kwaliteit zijn, vectorbestanden ontvang ik graag als .EPS of .PDF. Andere afbeeldingen als JPEG op minimaal 300 dpi. Kom je er niet uit? Stuur mij een mailtje met je bestand en dan kijken we er samen even naar!