Houten lichtbak 36 x 20 cm

Deze houten lichtbak is gemaakt van een groter wijnkistje. Ideaal om een wat langere tekst of quote op te zetten. Kijk in mijn webshop naar leuke teksten of bedenk er zelf één. Je kunt ook je logo erop laten plaatsen. Zet de lamp op kantoor of gebruik de lichtbox als achtergrond tijdens je webinar, live sessie of online cursus. De lichtboxen zijn te krijgen in de maten 36 x 20 cm of 36 x 12 cm. Mijn lichtbakken zijn echte eyecatchers voor je interieur, thuis of op kantoor! In alle lichtbakken zit ledverlichting met een batterij en zijn alleen geschikt voor binnen. Wil je gaten in de box zodat je deze kunt ophangen dan is dat mogelijk. Geef dit aan bij de bestelling. Bestel jouw lichtbak in mijn webshop of stuur mij een mail met jouw wensen! 

De populaire houten lichtbak 36 x 20 cm met ‘ON AIR’

Iedereen denkt bij de ‘ON AIR’ lichtbakken aan de oude radiostations waar de lichtbakken werden gebruikt om aan te geven wanneer er een live-uitzending begon. Het was een handige manier om niet gestoord te worden. Nog steeds geven deze lichtbakken een nostalgische touch aan het interieur. De houten lichtbak met ‘ON AIR’ erop heeft een afmeting van 36 x 20 cm en is perfect voor mensen die een eigen opnamestudio hebben. Omdat deze lichtbak geen lichtsnoer heeft is de box gemakkelijk op te hangen boven of naast de deur. Zet de lamp aan op het moment dat je niet gestoord wilt worden. Dit kan natuurlijk ook als je in een online vergadering zit of een webinar geeft. Wat ook ontzettend tof is om deze lamp op de achtergrond te laten zien tijdens een online live sessie of bij het opnemen van een YouTube filmpje. Deze houten lichtbak is natuurlijk niet voor niets zo populair. Ze zijn dus niet alleen erg leuk als decoratie maar ook nog eens functioneel! 

Een houten lichtbak die past in elk interieur

Mijn lichtbakken passen echt in elk interieur. Van modern, landelijk tot industrieel en Scandinavisch. Plaats bij een Scandinavische stijl de lichtbak op bijvoorbeeld een plankje aan de muur met daarnaast een paar mooie planten en houten accessoires. Door het lichte hout van het wijnkistje past deze houten lichtbox perfect in deze stijl. Maar ook bij een industriële inrichting komt de lichtbak goed tot zijn recht. Kies dan bijvoorbeeld voor een stoer lettertype of dikgedrukte letters. De handgemaakte houten lichtbak kan op zoveel manieren gestyled worden waardoor deze echt in elk interieur past. Helemaal omdat je naast de collectie er ook voor kunt kiezen om zelf een tekst of quote aan te leveren voor een op maat gemaakte lichtbak.