Houten lichtbak 36 x 12 cm

Elke lichtbak is gemaakt van een robuust lichthouten wijnkistje met ledverlichting op batterij. Bestel jouw houten lichtbak 36 x 12 cm in de webshop. Wil je een andere tekst of jouw logo op de lichtbak dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Stuur mij dan een email met je wensen en dan ga ik voor je aan de slag. Je kunt kiezen uit de maten 36 x 12 cm of 36 x 20 cm. Andere maten zijn helaas niet mogelijk. Alle lichtbakken worden met de hand gemaakt en zijn alleen geschikt voor binnen. Hang ze op in de thuisbar of bij de deur van je opnamestudio, zet ze in de kinderkamer, je woonkamer, kantoor en zo kan ik nog wel even doorgaan. Ze passen gewoon overal. Dat is zo leuk aan mijn lichtbakken! Een echte blikvanger voor in je interieur. Koop je eigen lichtbak of geef deze cadeau aan je familie of vrienden.

Jouw unieke handgemaakte houten lichtbak 36 x 12 cm

Met de handgemaakte houten lichtbak van 36 x 12 cm kun je echt een statement maken in jouw woon- of werkruimte. Elke lichtbak heeft zijn eigen unieke uitstraling! Omdat ik ze zelf met hand maak is geen lichtbox hetzelfde. Bovendien kun je de box personaliseren met een eigen tekst of quote. Zo geef je echt jouw persoonlijke touch aan je interieur. Juist de warme uitstraling van het hout in combinatie met het licht zorgt voor een gezellige sfeer in de ruimte. De lichtboxen zijn niet alleen heel decoratief maar ook functioneel. Denk bijvoorbeeld aan de lichtbakken met de tekst ‘Recording’ of ‘Applause’ voor je opnamestudio. Wil je niet gestoord worden, hoef je alleen maar de lamp aan te zetten! Omdat de ledverlichting werkt op batterijen kun je de box overal neerzetten of ophangen. Bekijk mijn houten lichtbakken in de webshop! 

Ideaal als persoonlijke en origineel cadeau 

De handgemaakte houten lichtbak is een geweldige cadeau optie voor vrienden en familie. Kies een lichtbak in mijn webshop of geef de lichtbak een passende tekst of quote. Het is dan niet alleen een origineel cadeau maar ook echt persoonlijk. Hoe leuk is dat? Of dit nu is voor een verjaardag, bruiloft, jubileum of housewarming. Ik weet zeker dat de ontvanger hier erg blij mee is en jarenlang plezier van heeft. Het is ook mogelijk om je cadeau direct naar de ontvanger te laten sturen. Wil je de box laten inpakken met een kaartje of briefje erbij, stuur mij dan een email.