Handgemaakte houten lichtbak: met liefde gemaakt

De houten lichtbak is echt een aanvulling op je interieur. Of dit nu is voor je in je huis, bar of op kantoor. Mijn lichtboxen zijn uniek en handgemaakt. Verkrijgbaar in de maten 36 x 12 cm of 36 x 20 cm. Leuk met een eigen quote, jouw logo of kies er één in mijn webshop. Alle lichtbakken worden gemaakt van robuuste wijnkistjes met ledverlichting en door de neutrale kleur past de lichtbak in elk interieur. Of dit nu is in een minimalistisch Scandinavische woonkamer, een schattige babykamer of een stoere industriële thuisbar. Alles staat of valt met de tekst, quote of afbeelding die je op jouw lichtbak laat plaatsen. Er is veel mogelijk! Bestel jouw lichtbak online of neem contact met mij op om andere ontwerpen te bespreken.

 

houten lichtbak

Een stoere lichtbox voor de tienerkamer of jouw thuisbar

Is het tijd om de kinderkamer om te toveren tot een stoere tienerkamer? Dit mag dan natuurlijk niet te kinderachtig zijn. Hoe leuk is het dan om een lichtbak op de kamer te zetten met teksten als “Keep it up”, “Nothing is impossible” of “This is my happy place”. Of kies een andere tekst die helemaal past bij jouw tiener. Bij De Lichtbakken Griet kun je zelf een tekst aanleveren. Zo krijg je een originele lichtbak die niemand anders heeft. 

 

Voor de thuisbar heb ik hele leuke lichtbakken met de teksten “BAR”, “Come in we’re open” of “we’re all mad here”. Of zorg dat je vrienden hun beste moves laten zien door de lichtbak “Dance like there’s nobody watching” aan te zetten. Feestje gegarandeerd! Heb je zelf leuke ideeën voor een tekst of heb je jouw thuisbar een naam gegeven. Laat het mij weten en ik maak een op maat gemaakte lichtbak voor jou.

Jouw lichtbak: decoratief & functioneel

De lichtbakken zijn niet alleen een eyecatcher voor jouw interieur. Ze zijn ook ideaal als je een studio hebt of thuis werkt. Hang de ‘ON AIR’ lichtbox boven de ingang van jouw opnamestudio en als deze aanstaat weet iedereen dat je niet mag binnenkomen. Dit kan natuurlijk ook als je thuis aan het werk bent en je online een vergadering hebt. Zet tijdens de videocall de lichtbak aan en de kinderen weten dat ze je niet mogen storen. Hoe handig is dat! 

 

Maar er is meer… Denk aan een lichtbak op je bruiloft met de teksten als “Let’s dance” of “Please sign our questbook”. Of jouw logo op de achtergrond bij het opnemen van een YouTube filmpje, webinar of online live sessie. Je kunt het zo gek niet bedenken. 

 

Laat mij jouw wensen weten en ik ga voor je aan de slag!