Unieke handgemaakte houten lichtbak met eigen tekst of logo

Wil je een unieke originele houten lichtbak met eigen tekst of logo? Dat kan! Ik maak lichtbakken van robuuste wijnkistjes in twee maten: 36 x 12 cm en 36 x 20 cm. Aan de afmeting kan ik niets veranderen maar voor de rest is er veel mogelijk. Heb jij een eigen logo of een bepaalde quote die je graag op de lichtbak wil, stuur mij dan een mail met jouw wensen. Ik vind het erg leuk om een lichtbak helemaal naar jouw ideeën te maken. Of dit nu voor je kantoor, opnamestudio of als decoratie voor je bruiloft is. Jij ontvangt een uniek handgemaakt product. Of geef de houten lichtbox cadeau. Heeft jouw man bijvoorbeeld een thuisbar of wil je vriendin een mooie quote voor op de slaapkamer? 

Jouw tekst op je houten lichtbox

In mijn webshop staan houten lichtbakken met teksten en quotes als “ON AIR”, “Nothing is impossible” of “Let’s get naked”, maar het is natuurlijk veel leuker om een eigen tekst op de lichtbak te laten zetten. Dit is veel persoonlijker en bovendien heb jij dan iets unieks. Dit kan een tekst of een quote zijn over jouw als persoon, maar denk ook aan iemands hobby’s, passie of een positieve quote om de dag mee te starten. Bijvoorbeeld “Rise and shine”, “Enjoy the little things”, Keep going, keep growing”. Zoek jouw mooiste quote en ik zet ‘m op de lichtbak! 

Hoe bestel je jouw eigen ontworpen lichtbak? 

Wil jij een eigen lichtbak met een eigen tekst of logo? Stuur mij een mail met jouw wensen of eigen ontwerp naar info@delichtbakkengriet.nl. Jij krijgt binnen 48 uur een voorbeeld van jouw persoonlijke lichtbak. Na akkoord van dit ontwerp ga ik de lichtbak maken en heb je hem binnen 4 werkdagen in huis. 

 

Let op! Het ontwerp moet van goede kwaliteit zijn, vectorbestanden ontvang ik graag als .EPS of .PDF. Andere afbeeldingen als JPEG op minimaal 300 dpi. Kom je er niet uit? Stuur mij een mailtje met je bestand en dan kijken we er samen even naar!