Grete, de LichtbakkenGriet!

 

Ik ben Grete Boelstra en maak lichtbakken voor elk interieur en voor elke gelegenheid zoals bruiloften, geboortes en verjaardagen. Ik vind het heerlijk dat ik hier mijn creativiteit in kwijt kan. Juist de combinatie van het ontwerpen op de computer en met mijn handen werken vind ik leuk. Het is geweldig om een product te maken waar mensen blij van worden en daarom wordt elke lichtbak met veel liefde gemaakt. 

 

Deze Griet is gestart met stickers…

Ik ben niet alleen de lichtbakken griet, maar ook de Stickergriet. Meer dan 10 jaar geleden ben ik gestart met het maken en verkopen van stickers via een webshop. Dat ging zo goed dat ik inmiddels niet alleen maar losse stickers verkoop maar ook reclame- en promotiemateriaal, drukwerk en belettering. 

 

Waarom dan nu lichtbakken?

Ik wilde een bedrijf waar ik mijn zelfgemaakte producten kan maken. Waar ik echt mijn eigen creativiteit in kwijt kan. Ik verkoop al een aantal jaar op Etsy onder de naam Project121 verschillende handgemaakte items, zoals bedrukte rompertjes, broodplanken, tassen en lichtbakken. Het is zo leuk om producten te verkopen die ik zelf heb ontworpen en gemaakt. De lichtbakken liepen via Etsy zo goed dat ik heb besloten hier mee verder te gaan. Zeker als je reacties krijgt als: “Exactly what I envisioned. I am thrilled.”, “Love this item.” en “Wow! This light is exactly what I was looking for”. 

Creatieve duizendpoot 

Vanuit mijn huis in het pittoreske dorpje Rottevalle in Friesland vind ik het fijn om regelmatig de natuur op te zoeken. Wandelen, fietsen of hardlopen. Samen met mijn gezin of alleen met mijn hond. Even tijd nemen voor mezelf en daarna vol enthousiasme creatief bezig zijn. Ik hou van handwerken zoals quilten, borduren en haken en ik ben altijd bezig met het ontdekken en uitzoeken van nieuwe dingen. Of dit nu voor de lichtbakken, drukwerk of vlogs op Instagram is. Heerlijk!

 

 

Bedrijfsgegevens:

De LichtbakkenGriet is een onderdeel van De StickerGriet

Ambachtsloane 11

9221 RA 

Rottevalle

 

KvK-nr: 55616623

BTWnr: NL001446999B11

IBAN: NL13ABNA0587526513